Gevel zandstralen voor reiniging en graffitiverwijdering

Huisgevels en buitenmuren van grote gebouwen worden dagelijks blootgesteld aan een grote verscheidenheid van omstandigheden zoals zonlicht, regen, vuil en andere afzettingen. Deze knagen aan de waarde van het onroerend goed en moeten daarom regelmatig worden verwijderd. Het verwijderen van weersresten en vuilafzettingen kan echter alleen door professionele gevelreiniging worden gedaan, omdat daarvoor speciale reinigingstechnieken nodig zijn, zoals fijnstraalapparatuur voor zandstralen.

Onze deskundigen voor zandstraalwerkzaamheden worden in heel Duitsland ingezet, hoofdzakelijk in Oost-, Midden- en Zuid-Duitsland. Of het nu gaat om gevelrenovatie of graffitiverwijdering – wij zorgen ervoor dat uw buitenoppervlakken weer blinkend schoon worden!
gevel zandstralen

Toepassingsgebieden voor reiniging met zandstralen:

Zandstralen van de gevel is ideaal voor het reinigen, voorbereiden en afwerken van diverse oppervlakken. Sterk hechtende vuilafzettingen of resten van vernissen en verven worden door middel van zandstralen en individuele druk op het te behandelen oppervlak gespoten, waardoor het oppervlak grondig wordt gereinigd. Verschillende korrelgroottes maken het mogelijk om vuil bijzonder goed te reinigen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien zijn voor deze vorm van zandreiniging geen chemische reinigingsmiddelen nodig. Reinigen met zandstralen is daarom meestal zachter dan soortgelijke methoden met hogedrukreinigers. Vuilverwijdering met zandstralen kan op tal van gebieden worden toegepast:

  • verwijdering van graffiti en muurbekladdingen
  • Verwijderen van roestafzettingen, bijv. in betonnen onderdelen
  • Oppervlaktebehandeling van natuursteen en beton
  • gevelreiniging en metselwerk renovatie
  • gezandstraalde houten oppervlakken – hout reinigen zonder water!

Voordelen bij gevelrenovatie en verwijdering van graffiti met zandstralen:

Gevels met bekleding van steen, pleisterwerk, beton en hout kunnen, afhankelijk van de toestand van het oppervlak, met een aangepaste druk worden gereinigd, zonder dat water en reinigingsadditieven moeten worden gebruikt. Dit betekent dat schoonmaakwerkzaamheden met de zandstraalmethode niet alleen vriendelijk zijn voor de oppervlakken zelf, maar ook voor het milieu. Ondanks hun bijzonder zachte werking is zandstralen een van de meest doeltreffende reinigings- en renovatiediensten voor elementen van beton, steen, staal en hout.

Ons team is gekwalificeerd in het gebruik van fijnstraalmachines en kan uw gevels bevrijden van vuil en corrosie door het juiste gebruik van apparatuur en straalmiddelen. Wij beschikken over diverse mobiele en stationaire zandstraal reinigingsapparaten, waarmee ook schijnbaar onoplosbare wensen voor het verwijderen van graffiti of vervuiling op metselwerk of stalen muren kunnen worden vervuld.

Ons reinigingsbedrijf voor speciale reiniging is vertrouwd met extreem hardnekkige vuilafzettingen en heeft reeds talrijke saneringsreinigingen uitgevoerd voor klanten uit heel Duitsland. Deze omvatten:

  • Zandstralen voor verfverwijdering, roestverwijdering en ontkisten
  • Voorbehandeling van beton/metselwerkondergronden met zandstralen
  • Gevelreiniging en restauratie van steen met zachte straalmethodes
  • Verwijderen van graffiti van gevels van huizen, openbare plaatsen, treinen, enz.

Bron: gevelreinigingen.be